KoiPS T05-06 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Vantaa ja pelattava sarja Opel-liiga. Joukkueeseen kuuluu 22 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Harjoittelemme pari kertaa viikossa pallon käsittelyä ja pelaamista, sekä varsinkin alkulämmittelyissä leikimme niin jalkapallon kanssa kuin muutenkin.

Vuoden 2013 aikana aiomme osallistua ensimmäistä kertaa Karuselliturnauksiin ja Opel-liigaan, sekä mahdollisesti joihinkin muihin tapahtumiin.

Joukkueeseen mahtuu hyvin mukaan lisääkin pelaajia, eli kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi! Uudet pelaajat voivat tulla rohkeasti mukaan tapahtumalistan mukaisiin harjoituksiin.

Lisätietoja antaa Hanna Koivula (joukkueenjohtaja) 040-574 4680 / hanna(miuku)koivula(piste)eu tai Santtu Ahonen (valmentaja) 040-703 1555 / koipstvp(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KoiPS T05-06: kokoonpano